Over Tech & Tools

Tech & Tools is een website over journalistieke innovatie, geschreven op de Fontys Hogeschool Journalistiek (FHJ) in Tilburg. De blog richt zich op innovatie op alle journalistieke gebieden, innovatie vindt namelijk niet alleen online plaats.

Alle posts worden in het Nederlands geschreven, maar kunnen met de translatetool rechts onderin vertaald worden. De tool maakt gebruik van de standaard Google Translate functionaliteiten. Als je deze website in het Frans, Duits, Roemeens of een andere taal leest, zul je daarom regelmatig vertaalfouten tegen komen. We bieden hiervoor bij voorbaat onze excuses aan. We hopen deze website in de toekomst beter te kunnen vertalen en moedigen je aan contact met ons op te nemen als je een post op deze website niet begrijpt.

De redactie
De hoofdredactie van Tech & Tools bestaat uit Inge Beekmans (oprichter en coördinator Techdesk) en Michel Simons (coördinator mediumteam FHJ). Via de website verzorgen Rosanne van Schriek en Jessy de Cooker (medewerkers Techdesk) technische ondersteuning voor de studenten van de FHJ. Bart van Teeffelen (coördinator Ondernemerschap & Innovatie) en Gemma van de Kamp (coördinator Datajournalistiek en Visual) zijn als redacteuren bij Tech & Tools aangesloten.

Lid worden van de redactie?
Wil jij ook voor Tech & Tools schrijven? Dat kan! Stuur een e-mail naar i.beekmans@fontys.nl en leg uit wat jij voor Tech & Tools kunt betekenen. Ook als je eenmalig een post voor Tech & Tools wilt schrijven of een tip voor de redactie hebt, ben je van harte welkom.

Adverteren
Tech & Tools heeft voldoende ruimte voor het plaatsen van advertenties van organisaties en media die bij de missie en visie van de redactie en de FHJ aansluiten. Interesse? Stuur een e-mail naar i.beekmans@fontys.nl of m.simons@fontys.nl.

Translate »