Jos Raijmakers

Ik ben beheerder van de .fhj.nl-server. Je kan bij mij terecht met vragen over het installeren en inrichten van een (basis) WordPress website. En andere technische vragen. Binnen de FHJ zijn we hard aan het werk om bewustwording rondom cyber security te creëren, als je tips of vragen hebt, laat je vooral horen!

Ik ben groot filmliefhebber. Hoog op mijn lijst staat Inception. Ik maak (en bewerk) zelf ook geregeld video’s en foto’s, en word enthousiast als mensen hierover met mij willen praten. Mijn opgedane kennis in video- en fotobewerking deel ik graag met jullie.

Fun fact:

Ik heb een interne Wikipediapagina gemaakt met daarop elf recepten voor pindakaas op je brood. En all year long luister ik kerstmuziek.

Jessy De Cooker

Het vak Wiskunde was op de middelbare school niets voor mij. Mijn docent grapte zelfs dat ik nooit mijn wiskunde-examen met een voldoende zou afsluiten. Dit weerhield me echter niet. Jaren later ben ik docentonderzoeker bij Fontys Hogeschool Journalistiek. In de zomer van 2020 studeerde ik af van de Nieuwe Media en Digitale Cultuur master van de Universiteit van Utrecht.

Ik ben gespecialiseerd in interactieve visuals en vertelvormen en tool criticism. Hiernaast ben ik freelancejournalist.

Fun fact:

Ik ben muzikaal geïnteresseerd in bands die songstructuren en tijdschalen herdefiniëren. Ik heb ook een eigen muziekpodcast. Oh, en mijn wiskunde-examen? Dat behaalde ik met een ruime voldoende.

Koen Quaadvliet

Ik ben Koen, al ruim 25 jaar werkzaam in de IT. De laatste jaren vooral gericht op het programmeren voor internet. Als enige bij de Techdesk heb ik geen journalistieke ervaring maar ik heb wel heel veel IT en programmeerkennis. Ben je diep de techniek ingedoken en loop je bijvoorbeeld vast met CSS, Javascript, PHP of een databasekoppeling dan help ik je graag.

Fun fact:

Ik had in 1994 al een website waar je online vakantiebungalows kon boeken, een soort Booking.com avant la lettre. Helaas had in die tijd nog bijna niemand internet dus is de site bij gebrek aan klandizie al snel weer opgeheven.

Buiten de IT om kun je ook met vragen over schroten, maischen, β-amylase of alfazuren bij me terecht.

An da Silva

In het begin van het schooljaar heb ik de taken van Rosanne overgenomen. Ontzettend spannend en leerzaam. Je kan bij mij terecht met: algemene vragen over visualisatietools en je WordPress, goede ideeën voor de toekomst van de Techdesk, of het ei dat je even kwijt moet. Ik ga me de komende tijd focussen op jullie behoeften m.b.t de Techdesk en hoe wij, techies, onszelf kunnen blijven ontwikkelen.

Fun fact:

Ik wilde vroeger advocaat worden, maar maakte meer studies niet af dan wel. Het eerste diploma dat ik nooit haalde was mijn middelbareschooldiploma.